GENEVA 2019: Jeep a pregătit versiuni plug-in hybrid pentru modelele Compass și Renegade

Jeep prezintă în premieră noile versiuni eco-friendly a SUV-urilor Compass și Renegade la Salonul Auto de la Geneva. Deși la nivel de design exterior noile versiuni cu greu pot fi distinse de modelele echipate doar cu propulsoare convenționale cu combustie internă, substratul tehnic de la baza acestora poate asigura SUV-urile cu o autonomie de până la 50 km în regim 100% electric.
Noile Jeep Compass și Jeep Renegade au la bază un sistem de propulsie hibridă identic. Sistemul combină un benzinar turboaspirat de 1.3 litri cu un motor electric. Motorul pe benzină transmite cuplul pe puntea față, atunci când cel electric acționează puntea spate. În cazul modelului Compass, puterea totală a sistemului hibrid constituie 240 CP și 240 Nm, iar Renegade are la activ o putere limitată la 190 CP și un cuplu maxim similar. Producătorul nu a specificat capacitatea bateriilor ce vor alimenta motoarele electrice, dar au asigurat, că acestea sunt capabile să asigure SUV-urile cu o autonomie de până la 50 km.
La interior hibridele Compass și Renegade se vor distinge cu cadrane de bord ușor modificate și afișaje noi, inclusiv pe ecranul sistemului multimedia, cu date relevante despre starea și regimul de acționare a sistemului hibrid. Ambele SUV-uri vor putea fi achiziționate în noile versiuni eco-friendly la scurt timp după premiera oficială.
0
282
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!