GENEVA 2019: KIA a pregătit două versiuni a electromobilului e-Soul pentru clienții din Europa

Electromobilul urban KIA e-Soul debutează oficial în Europa la Salonul Auto de la Geneva. Electromobilul a fost prezentat mai devreme pe piața din SUA, însă surpriza pentru clienții europeni este apariția unei versiuni incipiente a electromobilului.
Startul vânzărilor KIA e-Soul în Europa va fi dat în câteva luni. Clienții europeni vor avea de ales dintre cele două versiuni disponibile inițial. Versiunea de top, care este disponibilă și pe celelalte piețe are la bază un motor electric de 204 CP și 395 Nm, ce pune în mișcare roțile punții față. Alimentat de la o baterie de 64 kWh, electromobilul poate rula la distanțe de până la 450 km conform ciclului WLTP. Electromobilul accelerează până la 100 km/h în 7.6 secunde, iar viteza maximă se limitează la 167 km/h.
Cea de-a doua versiune, anunțată exclusiv pentru piața europeană, are la bază un electromotor de 136 CP și 395 Nm. Motorul este alimentat de la o baterie de 39.2 kWh, capabilă să-i asigure o autonomie d epână la 277 km – mai mult decât suficient pentru un regim de condus urban. Varianta incipientă promite și un preț mult mai atractiv, de altfel! Această versiune accelerează până la 100 km/h în 9.6 secunde, iar viteza maximă se limitează la 156 km/h.
0
368
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!