GENEVA 2019: Mercedes-AMG prezintă prima versiune de performanță a SUV-ului GLE 53 4MATIC+

Mercedes-AMG a pregătit pentru Salonul Auto de la Geneva prima versiune de performanță a noii generații a SUV-ului german – GLE 53 4MATIC+. Deși versiunile demențiale de top abia urmează să fie dezvăluite mai târziu, primul GLE cu sigla AMG dispune de toate condimentele necesare pentru a uimi cu adevărat fanii.
Caracterul sportiv al noului Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ este trădat în totalitate de aspectul său exterior extrem de agresiv. Grila radiatorului cu linii verticale inspirată de la gama actuală AMG, împreună cu inciziile de aer imense din bara de protecție față sunt capabile să provoace fiori chiar și atunci când SUV-ul doar staționează la standul celor de la Mercedes-AMG aici la Geneva, iar cele patru terminații a sistemului de evacuare integrate în difuzorul din spate promit un sunet suculent în mișcare.
Noul Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ este pus în mișcare de unitatea de 3.0 litri twin turbo, cu 6 cilindri în linie, supranumită M256, dotată cu un compresor electric, care să excludă în totalitate turbolagul, și sistemul mild-hybrid EQ Boost. Unitatea de propulsie este capabilă de 435 CP și 520 Nm cuplu maxim, atins la 1,800 rpm. Motorul electric va asigura SUV-ul cu o supradoză de 22 CP și 250 Nm în primele secunde de accelerație. Cu toate acestea incluse, Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ accelerează până la 100 km/h în doar 5.3 secunde, viteza maximă constituind 250 km/h.
În ciuda caracterului sportiv, noul Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ rămâne a fi un model perfect pentru exploatarea de zi cu zi, capabil nu doar de senzații tari la turații maxime, dar și de escapade în afara drumurilor asfaltate grație regimurilor Trail și Stand, care nu vor lipsi pe noua versiune. Startul vânzărilor primei versiuni de performanță GLE urmează să fie dat în toamna acestui an.
1
2,223
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!