GENEVA 2019: Mercedes-Benz GLC debutează cu un facelift inspirat de la GLE

La doar câțiva ani de la lansare Mercedes-Benz GLC a ajuns să treacă printr-un facelift de mijloc de carieră. Premiera versiunii actualizate a SUV-ului german a avut loc ceva mai devreme, iar publicul poate face cunoștință cu modelul revizuit îndeaproape Salonul Auto de la Geneva, ce-și va deschide ușile publicului larg începând cu ziua de mâine.
Exteriorul versiunii facelift Mercedes-Benz GLC pare să se inspire de la fratele mai mare GLE, care s-a ales cu o generație nouă în cea de-a doua jumătate a anului trecut. SUV-ul mai compact a primit lumini de zi de tip LED, realizate după exemplul modelului mai mare și disponibile din versiunile incipiente, dar și un calandru mai impunător. Blocurile optice spate și-au păstrat forma dar au beneficiat de un sistem de iluminare modificat la interior.

Lista opționalelor include acum un cadran de bord digital de 12.3 inch, iar volanul dispune de comenzi tactile, precum modelele mai mari. Opțional GLC va putea fi echipat cu un ecran mai mare pentru sistemul multimedia de 10.25 inch, iar cea mai importantă modificare aici este integrarea sistemului MBUX, debutat pentru prima dată pe noua generație A-Class.
Motorizările au primit modificări consistente. Versiunile GLC 200 și GLC 300 au primit un surplus de putere și au la activ acum 197 CP și, respectiv, 258 CP. O dată cu actualizarea de mijloc de carieră, lista opționalelor mai este suplinită și cu suspensia Dynamic Body Control cu amortizoare adaptive, de care anterior beneficia doar versiunea GLC Coupe. Precum și anterior, versiunile de top vor putea fi echipate cu suspensie pneumatică.

SUV-urile actualizate Mercedes-Benz GLC facelift vor fi livrate clienților din vara acestui an. Ulterior va fi prezentată și versiunea actualizată a versiunii Coupe.
0
2,620
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!