GENEVA 2019: Toyota GR Supra debutează oficial în Europa

Iată și momentul mult așteptat de fanii mărcii nipone – Toyota GR Supra debutează oficial în Europa în aceste zile la Salonul Auto de la Geneva. Niponii au adus la eveniment mai multe coupe-uri cu diferite nuanțe de caroserie pentru a fi admirate, însă vestea proastă pentru cei ce abia planifică o asemenea achiziție este că toate cele 900 unități, alocate piețelor din Europa pentru acest an, au fost deja rezervate.
Având un substrat tehnic comun cu cel al noului BMW Z4, Toyota GR Supra este primul model dezvoltat pentru a fi comercializat la nivel global de divizia niponilor Gazoo Racing. Pentru piața europeană coupe-ul este disponibil într-o singură versiune, cu benzinarul de 3.0 litri cu 6 cilindri în linie sub capotă, capabil de 340 CP și 500 Nm. Cuplul este transmis pe puntea spate prin intermediul cutiei automate cu 8 rapoarte. Noua generație Supra poate accelera până la 100 km/h în 4.3 secunde.
După cum am meționat mai sus, toate cere 900 unități Toyota GR Supra, destinate pieței europene au fost deja rezervate, inclusiv cele 90 exemplare ce fac parte din ediția specială A90 Edition. Livrările coupe-urilor vor începe în vara acestui an.
0
1,910
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!