GENEVA: Standul Porsche dedicat puriștilor - noile 718 T Cayman și 718 T Boxster

Puriștii pot admira în aceste zile la standul celor de la Porsche la Salonul Auto de la Geneva noile versiuni Porsche 718 T, disponibile pentru coupe-ul Cayman și decapotabila Boxster. Noile modele promit să ofere cele mai tari senzații de condus viitorilor proprietari.
Porsche 718 T în ambele versiuni are la bază unitatea turboaspirată de 2.0 litri, cu 4 cilindri în linie. Puterea maximă a motorului atinge 300 CP și 380 Nm cuplu maxim, transmis prin intermediul cutiei manuale de viteze cu 6 trepte pe puntea spate. Cele două modele indică un timp de accelerație de la 0 la 100 km/h de 5.5 secunde, viteza maximă fiind limitată la 275 km/h.
Suspensia sport are o gardă la sol micșorată cu 20 mm, axul spate dispune de un diferențial blocabil, iar greutatea proprie a celor două modele constituie doar 1,350 kg. Modelele dispun de un interior cât se poate de spartanic: sistemul multimedia lispește în mod standard, însă la solicitarea clientului acesta poate fi, totuși, instalat, iar asta fără cheltuieli adiționale.
0
1,669
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!