Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Honda lansează un set de actualizări pentru Honda HR-V facelift în Europa

26 Martie 2019 - 09:53
Redacţia PiataAuto.md
Honda lansează în Europa versiunea actualizată a crossover-ului compact HR-V. Printre modificările aplicate de niponi, se enumeră actualizări în materie de design și funcționalitate în habitaclu, sisteme de siguranță, precum și motorizări noi.
Premiera mondială Honda HR-V facelift a avut loc în vara anului trecut, însă atunci niponii nu au oferit prea multe detalii despre actualizările aplicate crossover-ului compact. Modelul va fi disponibil pe piața europeană în următoarele săptămâni, iar mai aproape de lansare contructorul japonez a oferit un nou set de informații despre actualizările tehnice și estetice aplicate SUV-ului.
Cele mai multe modificări vin la interiorul HR-V facelift. Aici și-au făcut loc scaunele noi față, cu un suport lateral mai profilat, capabile să ofere un nivel mai mare de confort. Bancheta spate vine cu sistemul Magic Seat inclus, preluat de la modelul Jazz. Sistemul prevede mai multe direcții de ajustare a spătarului și permite crearea spațiului adițional pasagerilor spate și, după caz, poate fi mărit volumul compartimentului de depozitare a bagajelor.
După facelift toate versiunile Honda HR-V, cu excepția celei incipiente, au inclus sistemul multimedia Honda Connect, prezentat de un ecran tactil de 5 inch, ce domină consola centrală. În dependență de dotare, sistemul multimedia poate include sistemul de navigare Garmin și un sistem audio performant de 180 W.
Sistemul automatizat de frânare City-Brake Active System este inclus acum standard pentru toate versiunile disponibile în Europa. Versiunile de top vor oferi și sisteme precum un asistent performant pentru șofer, sistem de prevenire a impactului în marșarier, sistem de analiză a indicatoarelor rutiere, cruise-control adaptiv cu limitator de viteză inteligent, și sistemul de menținere a benzii de circulație.
Lista motorizărilor include unitatea pe benzină i-VTEC de 1.5 litri cu 130 CP la activ. Mai nou, lista este suplinită cu unitatea V-TEC turbo cu o unitate pe benzină similară, capabilă acum de 182 CP și un cuplu maxim de 240 Nm, disponibilă pentru versiunea HR-V Sport. Pe unele piețe din Europa HR-V va putea fi achiziționat și cu unitatea pe motorină, i-DTEC de 1.6 litri, ce livrează 120 CP și 300 Nm.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (40 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter