Hyundai pregătește un crossover ultra-compact, mai mic și mai accesibil decât Creta sau Kona
27 Martie 2019, 13:01
Hyundai a publicat prima imagine cu viitorul crossover compact, dezvăluind, totodată, denumirea acestuia. Crossover-ul va purta denumirea Venue, iar premiera acestuia va avea loc la Salonul Auto de la New-York peste o lună.

Noul Hyundai Venue se va situa pe treapta inferioară în gama de crossover-e Hyundai. Venue va fi mai compact decât actualele modele compacte Hyundai Kona și Hyundai Creta, urmând să aibă și un preț
accesibil. Sud-coreenii nu au dezvăluit date despre substratul tehnic al viitorului model, însă presa occidentală anticipează, că acesta va dispune de întreg setul de tehnologii și sisteme de ultimă generație din dotarea Hyundai. Lista motorizărilor nu a fost dezvăluită, însă se speculează că sub capota noului Venue se vor situa unitățile pe benzină și motorină de 1.4 litri cu 3 cilindri.

Nu se cunoaște dacă sud-coreenii planifică să lanseze noul crossover
și în Europa – Venue va fi disponibil în SUA, ținând cont de locul premierei, însă în Europa și, în special, în Moldova acesta ar putea să nu aibă acces. Amintim că în țara noastră cel mai compact crossover comercializat de Hyundai este Creta, pe când modelul mult mai performant Kona, ce dispune și de versiuni hibride și electrice, în țara noastră lipsește. Aceeași soartă ar putea avea și noul Venue.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
0
1,864
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!