Jaguar I-PACE este maşina anului 2019 în Europa!

SUV-ul 100% electric Jaguar I-PACE a luat marele titlu de maşină a anului 2019 în Europa (Car of the Year), într-o competiţie mai acerbă ca niciodată pentru râvnitul titlu. Modelul celor de la Jaguar a luat 250 de puncte, însă exact 250 de puncte a luat şi un alt model finalist – Renault Alpine A110 – astfel încât câştigătorul a trebuit desemnat prin contorizarea numărului de note maxime date fiecărui din cele două modele – 18 pentru Jaguar şi 16 pentru coupe-ul celor de la Renault.
Pentru Jaguar, acest premiu înseamnă şi primul titlu Car of the Year din istoria mărcii britanice! Însă modelul 100% electric i-a cucerit pe cei din juriu, prin ambiţia sa, prin tehnologia şi prin felul în care îi poate entuziasma pe cei de la volan. În acest an, în juriul Car of the Year au fost incluşi 60 de jurnalişti din 23 de ţări ale lumii.

Finaliştii pe care i-a învins Jaguar I-PACE sunt Renault Alpine A110, Citroen C5 Aircross, Ford Focus, Kia cee’d, Peugeot 508 şi Mercedes-Benz A-Class.

Vă reamintim, noul Jaguar I-PACE e un model deja disponibil spre a fi comandat şi în Moldova. Preţurile SUV-ului electric pentru Moldova le puteţi vedea aici.
0
2,198
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!