Jaguar a pregătit două versiuni speciale pentru SUV-ul F-PACE

Jaguar anunță lansarea a două versiuni noi pentru modelul F-PACE. Noile versiuni pun accentul pe sportivitate și vor diversifica gama de modele disponibile pentru adepții performanțelor mari și vor aduce o doză de exclusivitate pentru clienții ce-și doresc ceva mai special.
Cele două versiuni noi au fost inspirate de la modelul F-TYPE, având și denumiri similare. Astfel, prima versiune poartă denumirea F-PACE 300 Sport și este oferită cu două propulsoare la alegere: benzinarul Turbo Ingenium de 2.0 litri sau turbodieselul V6 de 3.0 litri, ambele cu 300 CP la activ.
Cea de-a doua versiune poartă denumirea F-PACE Chequered Flag. Acest SUV are la bază echiparea R-Sport și poate fi dotat fie cu același benzinar turbo de 2.0 litri, fie cu unitatea turbodiesel de 2.0 litri cu 240 CP la activ.
Ambele versiuni noi dispun de un nivel de dotare generos și se vor distinge de celelalte versiuni cu nuanțele exclusive a caroseriei și a tapiseriei din piele de la interior.
Jaguar F-PACE 300 Sport va fi disponibil doar în nuanța Dark Satin Grey și va putea fi identificat grație siglei „300 Sport” de pe calandru. SUV-ul F-PACE Chequered Flag se distinge prin inserțiile cromate fumurii la exterior și va fi disponibil în nuanțele Yulong White, Santorini Black și Eiger Grey.
0
1,475
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!