Mercedes-AMG S 65 ne spune adio cu o ediţie finală, pentru colecţionarii de maşini cu motoare imense

Mercedes-AMG S 65 are o problemă în zilele noastre. Motorul său V12, de 6.0 litri, este înghesuit de fratele concurent de sub capota lui S 63 AMG, V8-ul biturbo. Cele două unităţi de propulsie, împreună cu diferenţa de greutate pe care o aduc pe un S-Class, sunt prea apropiate în performanţe, astfel încât motorizarea V12 de pe S 65 AMG, disponibilă, de altfel, doar cu tracţiune spate, a rămas o alegere pentru oameni foarte excentrici şi puritani, care vor motorul V12 dintr-o mulţime de alte pricini decât cele logice.
Germanii au decis să nu mai lupte cu morile de vânt şi să-i ofere şansa unui adio frumos şi onorabil lui Mercedes-AMG S 65, prin lansarea unei ediţii de final, numită sugestiv Final Edition şi limitată la doar 130 de exemplare. Motorul V12 biturbo aduce aceeaşi parametri de 630 CP şi 1,000 Nm, împreună cu o melodie acustică posibilă doar dintr-un motor V12. Dar combinaţia de culori exterioare, precum şi emblemele cu numele ediţiei şi inscripţia „1 of 130” vor ridica şi mai mult valoarea morală a acestei limuzine.
Nu vă mai spunem multe, ci vă lăsăm doar să priviţi imaginile de mai jos şi să ne spuneţi dacă vă place. Iar apoi, să ne spuneţi dacă v-aţi încumeta să daţi vreo 200 mii euro pe o asemenea operă de colecţie?
0
1,942
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!