Premieră: Cadillac CT5 vine să substituie modelul CTS cu modificări consistente în materie de design

Cadillac dezvăluie primele imagini cu noul sedan CT5 – modelul vine să înlocuiască sedanul CTS și aduce modificări esențiale la nivel de design exterior pentru marca americană. Premiera publică a noului sedan va avea loc la Salonul Auto de la New-York peste o lună, iar noi vă invităm să aflați primele detalii despre rivalul Audi A6, BMW Seria 5 și Mercedes-Benz E-Class pe piața americană.
Noul CT5 aduce modificări consistente în materie de design pentru viitoarea gamă de modele Cadillac, cel puțin, la partea frontală. Aici noul CT5 primește o „privire” simțitor mai agresivă grație formelor blocurilor optice față. Totodată luminile de zi de tip LED verticale, ce-și au începutul în blocurile optice față și continuă pe bara de protecție, sunt familiare gamei curente de modele Cadillac, precum și grila radiatorului distinctivă.
Cei de la Cadillac nu au publicat prea multe poze cu interiorul noului sedan, sugerând, astfel, că și aici vor avea loc modificări consistente. Caracteristicile tehnice nu au fost dezvăluite, precum motorizările și dimensiunile noului CT5, însă acesta are la bază platforma Alpha, identică cu cea a predecesorului CTS, ceea ce înseamnă că sedanul va dispune în continuare de tracțiune pe puntea spate în mod standard, cea integrală fiind disponibilă opțional.
Sub capota Cadillac CT5 se așteaptă unitatea turbo pe benzină de 2.0 litri, rezervată echipărilor incipiente, și benzinarul biturbo V6 de 3.0 litri. Ambele motoare se vor cupla la cutia automată cu 10 rapoarte. Nu este exclusă apariția unei versiuni plug-in hybrid.
0
1,646
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!