Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Hyundai Tucson primește o doză de sportivitate cu noul pachet N-Line

21 Martie 2019 - 11:18
Redacţia PiataAuto.md
Hyundai a publicat primele imagini și informații oficiale despre noul pachet de modificări exterioare și tehnice pentru SUV-ul Tucson facelift. Astfel, crossover-ul compact, este primul din gama producătorului sud-coreean, ce primește pachetul de modificări sport N-Line. Noua versiune aduce un set de modificări mai picante pentru designul exterior, modificările rezervate substratului tehnic fiind mai discrete.
Hyundai Tucson N-Line se va distinge de celelalte versiuni prin aspectul exterior. SUV-ul a beneficiat de un calandru cromat, capacele oglinzilor retrovizoare exterioare și un eleron de culoare neagră lucioasă. Bara de protecție față este una nouă, cu incizii de aer cu un aspect mai agresiv și un design modificat pentru luminile de zi de tip LED integrate în bara de protecție față. Accentul sport al noii versiuni Tucson este accentuat de terminația dublă a sistemului de evacuare la posterior și siglele specifice N-Line.
Interiorul SUV-ului a primit modificări mai rezervate, precum cusăturile de culoare roșie pe scaune și planșa de bord, pedale cu inserții din aluminiu și un levier complet revizuit pentru cutia automată de viteze.
Substratul tehnic nu a suferit schimbări radicale, producătorul limitându-se la resetarea suspensiei și servodirecției. Suspensia a fost rigidizată grație arcurilor noi, iar modificările la nivel de servodirecție promit o precizie mai mare pentru volan. Sub capota Hyundai Tucson N-Line își vor face loc, însă, propulsoarele standard, disponibile și pentru celelalte versiuni, printre care unitățile pe motorină 1.6 CRDi și 2.0 CRDi, cu 136 și, respectiv, 185 CP la activ.
Cei ce vor opta pentru motoare pe benzină vor avea la dispoziție doar unitatea turboaspirată 1.6 T-GDI cu 177 CP la activ, cuplată fie la cutia manuală cu 6 trepte, fie la cea robotizată cu 7 rapoarte. Versiunile pe motorină sunt oferite contra plată cu cutia automată cu 8 rapoarte. Standard SUV-urile N-Line vor avea tracțiune pe puntea față, cea integrală fiind disponibilă opțional.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (40 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter