Premieră mondială: Mercedes-AMG A 35 4MATIC Saloon! Tot ce trebuie să știți despre noul sedan de performanță

Mercedes-AMG prezintă în premieră mondială noul sedan compact de performanță A 35 4MATIC Saloon. Din punct de vedere tehnic, Mercedes-AMG A 35 4MATIC Saloon repetă aproape în totalitate hatchback-ul prezentat mai devreme și devine varianta incipientă a sedanurilor de performanță A-Class, ulterior urmând să fie lansate versiuni mai performante.
Mercedes-AMG A 35 4MATIC Saloon are sub capotă unitatea turboaspirată de 2.0 litri, cu 4 cilindri, capabilă să livreze 306 CP și 400 Nm cuplu maxim, transmis pe cele două punți prin intermediul cutiei robotizate cu 7 rapoarte și sistemul de tracțiune integrală 4MATIC. Cu acest motor sedanul accelerează până la 100 km/h în 4.8 secunde, cu sistemul launch control inclus, ceea ce este cu 0.1 secunde mai lent decât în cazul hatchback-ului similar. Viteza maximă este limitată la 250 km/h.
Sedanul a primit un set de modificări estetice similare hatchback-ului – bara de protecție față a fost schimbată cu una AMG cu incizii de aer impunătoare și un calandru specific. La posterior își face loc noua bară de protecție cu un difuzor și două terminații ale sistemului de evacuare integrate. Aspectul exterior este condimentat de jantele originale de 18 țoli, cele de 19 țoli fiind disponibile opțional.
Standard noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC Saloon are inclus sistemul multimedia de generație nouă MBUX, cadrane de bord digitale cu 3 regimuri standard de afișare a informației, comenzi adiționale pe tunelul central pentru setările sistemului de stabilizare și pentru reglarea rigidității amortizoarelor adaptive, în cazul în care acestea sunt bifate în lista opționalelor.
Volanul standard a fost înlocuit cu unul AMG cu padele de schimbare a vitezelor, iar opțional este disponibil volanul AMG Performance, cu două ecrane de tactile de mici dimensiuni integrate. Scaunele sport cu tetiere integrate sunt incluse în dotările de bază.
Printre sistemele noi se regăsește asistentul de curse AMG Track Pace, capabil să înregistrezer până la 80 parametri ale automobilului în timpul escapadelor pe circuitele de curse.
0
1,729
GALERIE FOTO (25 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!