Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră mondială: Mercedes-Benz GLC Coupe facelift

20 Martie 2019 - 09:54
Redacţia PiataAuto.md
La două săptămâni de la premiera publică a SUV-ului Mercedes-Benz GLC facelift, germanii prezintă în premieră actualizarea versiunii Coupe a acestuia. Marea parte a modificărilor introduse pentru GLC este actuală și pentru GLC Coupe facelift, printre care designul restilizat și multe noutăți curioase de ordin tehnic.
Mercedes-Benz GLC Coupe a primit noua semnătură a luminilor de zi de tip LED pentru blocurile optice față, însă și-a păstrat aproape imaculat aspectul calandrului de până la facelift, cel puțin pentru versiunea cu pachetul de îmbunătățiri estetice AMG Line. Farurile full-LED vor fi incluse acum în nivelul incipient de echipare, cele matrice fiind disponibile opțional. Barele de protecție față și spate au fost ușor restilizate, aspectul interior al LED-urilor integrate în blocurile optice spate a fost modificat după exemplul SUV-ului GLC facelift, iar per total pe caroserie și-au făcut loc mai multe elemente cromate.
La interior și-a făcut apariția noul volan al celor de la Mercedes-Benz, cu comenzi tactile și designrevizuit, inclus în versiunile de bază. Lista opționalelor include acum cadranele de bord digitale cu un ecran de 10.25 inch. Consola centrală se face dominată de ecranul noului sistem multimedia MBUX, cu comenzi tactile și vocale. Nu va lipsi nici funcția Energizing, menită să sincronizeze regimul de lucru a sistemului de climatizare și celui de masaj, încălzire/ventilare a scaunelor conform preferințelor celui din spatele volanului.
Precum și în cazul lui GLC facelift, noul GLC Coupe facelift a primit o gamă actualizată de motorizări. Unitatea cu 4 cilindri M274 a fost înlocuită cu noul propulsor turbo de 2.0 litri M264, cu 4 cilindri. Propulsorul livrează 197 CP pentru versiunea GLC 200 Coupe, pe când sub capota versiunii GLC 300 Coupe acesta dezvoltă 258 CP. Propulsorul este acompaniat de un starter-generator de 48V, ce oferă un surplus de 14 CP și 150 Nm în primele clipe de accelerație, dar și va asigura pornirea imediată a motorului cu combustie internă în cazul în care sistemul Start/Stop este inclus.
Unitatea diesel OM651 a fost înlocuită cu noul turbodiesel OM654 de 2.0 litri, disponibilă în 3 variante de putere: GLC 200 d Coupe cu 163 CP, GLC 220 d Coupe cu 194 CP și GLC 300 d Coupe cu 245 CP la activ. Ulterior vor fi lansate noi versiuni cu propulsie hibridă și de performanță cu sigla AMG.
Dacă anterior GLC Coupe putea fi comandat cu una dintre cele două suspensii, cea de bază cu amortizoare convenționale sau una pneumatică, acum lista a fost suplinită cu noua suspensie Dynamic Body Control cu amortizoare adaptive. Sistemul de cruise-control a fost actualizat și este capabil să conducă automobilul automatizat în ambuteiaje.
Primele exemplare Mercedes-Benz GLC Coupe facelift vor fi livrate clienților în vara acestui an, tot atunci când vor demara vânzările Mercedes-Benz GLC facelift.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (26 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter