Premieră: noul Mercedes-AMG GT R Roadster

Mercedes-AMG a adus fascinaţie şi admiraţie în momentul în care lansa GT R-ul în caroserie coupe, iar acum, prin lansarea unui GTR Roadster, producţia căruia va fi limitată la strict 750 exemplare, germanii au toate şansele să creeze îmbulzeală pentru achiziţia unui model ce va deveni de colecţie.
Aşadar, doar 750 exempalre vor fi produse pentru acest model, menit să ofere plăcerea condusului de performanţă extremă în bătaia vântului. Aşa cum vă puteaţi aştepta de la un model ce pune preţ pe performanţă şi figură, plafonul e unul textil, iar şasiul e gândit să facă faţă atât pe cele mai strânse viraje de circuit, cât şi pe serpentinele cu vedere spre coaste de ocean.
Sub capota noului Mercedes-AMG GT R Roadster se regăseşte motorul V8 biturbo AMG de 4.0 litri, care livrează 585 CP şi 700 Nm! Cu asemenea forţă în arsenal, transmisă roţilor spate printr-o cutie de viteze AMG SPEEDSHIFT de 7 trepte, noul supercar poate accelera de la 0 la 100 km/h în numai 3.6 secunde, iar viteza maximă nu mai e limitată în stilul ăla protectiv german la 250 km/h. Bolidul a fost lăsat să prindă o viteză de până la 317 km/h! Iar pentru a putea fi oprit din asemenea viteză şi mai eficient, noul model poate beneficia opţional şi de frâne ceramice.
Şi acum marea întrebare: voi ce aţi alege, totuşi, un Porsche 911 decapotabil, cu performanţe similare, sau un asemenea Mercedes-AMG GT R Roadster?
0
2,462
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!