Prima schiță cu viitorul Porsche Cayenne Coupe a fost publicată în web
19 Martie 2019, 13:42
Prima schiță cu viitorul Porsche Cayenne Coupe a fost publicată în spațiul web! Dezvoltarea unui rival pentru Audi Q8, BMW X6 și Mercedes-Benz GLE Coupe a fost confirmată de cei de la Porsche anul trecut, iar prezentarea publică a acestuia va avea loc în viitorul apropiat.

Anterior SUV-ul a fost surprins de „spionii” auto în timpul testelor, însă acele modele aveau posteriorul bine camuflat. Schița publicată în web oferă detalii despre designul exterior al viitorului Cayenne Coupe. SUV-ul
va dispune de un hayon
puternic înclinat,

caracteristic SUV-urilor din clasă, și blocuri optice spate cu un design asemănător celor de pe Cayenne, dar aparent cu o formă ușor modificată. În ceea ce privește designul părții frontale – la acest capitol cei de la Porsche se pare că nu au pregătit prea mari surprize, acesta urmând să fie aproape identic celui de pe actualul Cayenne.

Germanii nu au dezvăluit date despre substratul tehnic al viitorului model,
deși cel mai probabil acesta va fi oferitcu motorizări similare, precum unitățile V6 de 2.9 litri, cu 440 CP la activ, și V8 de 4.0 litri, cu 550 CP. Va exista, de asemenea, și o versiune cu propulsie electrificată.

Premiera Porsche Cayenne Coupe va avea loc în următoarele luni, iar primele modele de serie vor fi livrate clienților până la sfârșitul anului.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
0
1,659
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!