SUV-ul blindat de top: noul Range Rover Sentinel

Atunci când vedeţi numele Sentinel pe orice model Land Rover, înseamnă că aveţi de-a face cu un model blindat. Dar, de multe ori aceste fortăreţe de nepătruns nu se laudă prea mult cu blindajul lor, preferând să rămână discret, în umbră, aşa cum i se cuvine unei adevărate santinele.
Britanicii prezintă acum o nouă reinterpretare a SUV-ului lor blindat de top – Range Rover Sentinel. Acesta are acum mai multă putere, izvorâtă dintr-un nou motor V8 supercharged de 5.0 litri şi 380 CP, care înlocuieşte vechiul V6. Graţie acestei puteri sporite, SUV-ul cu greutatea sa uriaşă poate prinde prima sută în 10.4 secunde, atingând o viteză maximă de 193 km/h.
Însă avantajul de a avea nu o oarecare altă maşină blindată, ci anume un asemenea Range Rover Sentinel, vine şi din capacitatea maşinii de a înainta în offroad, toate componentele suspensie fiind adaptate să facă faţă noii greutăţi, asigurând în acelaşi timp capacităţi legendare de teren, precum înaintarea în ape de până la 50 cm.
SUV-ul e creat să reziste atât gloanţelor, cât şi muniţiei explozive. Anvelopele run flat îi pot asigura maşinii înaintarea pentru 50 km după ce acestea au fost împuşcate. Iar geamul din faţă are opţiunea de a fi deschis cu doar 150 mm de acces orizontal, pentru transmiterea în siguranţă a unor documente fără risca expunerea celor de la bord. Şi toate astea în timp ce ocupanţii protejaţi vor beneficia şi de un confort pe măsura unui Range Rover de top.
0
2,309
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!