Skoda lansează pachetul de modificări estetice Dynamic+ cu o doză de sportivitate pentru modelul Octavia

Skoda lansează pachetul de modificări estetice Dynamic+ pentru modelul Octavia. Noul pachet va aduce o doză de sportivitate versiunilor standard pentru cei ce-și doresc un design mai special dar nu simt nevoia într-un propulsor performant sub capotă. Pachetul Dynamic+ aduce modificări la nivel de design exterior, dar și un set de îmbunătățiri la interior.
Skoda Octavia cu opțiunea Dynamic+ bifată în lista opționalelor va avea elemente exterioare inspirate de la versiunea de top Octavia RS. Bara de protecție față va dispune de un splitter integrat, carcase pentru oglinzile retrovizoare exterioare și calandru de culoare neagră. La posterior își va face loc un difuzor integrat în bara de protecție spate și un eleron static de dimensiuni mici. Standard pachetul Dynamic+ include și jante originale de 17 țoli, iar opțional vor putea fi achiziționate jante de 18 țoli, ambele seturi fiind disponibile în două variante de culori.
Deși nu au publicat imagini cu modificările interioare Octavia Dynamic+, cehii relatează că aici își va face loc un volan sport, pedale din aluminiu, plafon textil de culoare neagră și scaune sport cu suport lateral mai profilat.

Noul pachet Dynamic+ va fi disponibil pentru toate caroseriile Octavia în următoarele săptămâni.
2
1,902
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!