Succes răsunător pentru Skoda: cea de-a treia generație Superb atinge numărul de 500 mii unități produse!

Sărbătoare la Skoda – cea de-a treia generație a navei amiral Skoda Superb marchează astăzi numărul de jumătate de milion de unități produse, iar asa la doar 3 ani de la lansare! Exemplarul cu numărul 500000 a fost produs la uzina cehilor din Kvasiny.
Prima generație Skoda Superb a fost lansată în 2001, fiind comercializată într-un număr de 136100 unități. Cea de-a doua generație, lansată în 2008 s-a bucurat de o atenție mai mare din partea publicului, înregistrând un total de 618500 unități, produse până în 2015. Actuala generație a navei amiral Skoda, lansată în urmă cu trei ani, într-un timp record a reușit să atingă numărul de jumătate de milion de unități produse, confirmând, astfel, statutul de lider în clasă pe piața europeană, având toate șansele să depășească numărul de 1 milion unități comercializate până pe parcursul următorilor ani.
Cu această ocazie, producătorul din Mlada Boleslav a anunțat despre planurile de a dubla succesul actualei nave amiral, în următoarele luni urmând să fie prezentat facelift-ul de mijloc de carieră Superb, împreună cu o nouă versiune plug-in hybrid, care să sporească cererea pentru model.
0
503
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!