Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Succes răsunător pentru Skoda: cea de-a treia generație Superb atinge numărul de 500 mii unități produse!

22 Martie 2019 - 13:26
Redacţia PiataAuto.md
Sărbătoare la Skoda – cea de-a treia generație a navei amiral Skoda Superb marchează astăzi numărul de jumătate de milion de unități produse, iar asa la doar 3 ani de la lansare! Exemplarul cu numărul 500000 a fost produs la uzina cehilor din Kvasiny.
Prima generație Skoda Superb a fost lansată în 2001, fiind comercializată într-un număr de 136100 unități. Cea de-a doua generație, lansată în 2008 s-a bucurat de o atenție mai mare din partea publicului, înregistrând un total de 618500 unități, produse până în 2015. Actuala generație a navei amiral Skoda, lansată în urmă cu trei ani, într-un timp record a reușit să atingă numărul de jumătate de milion de unități produse, confirmând, astfel, statutul de lider în clasă pe piața europeană, având toate șansele să depășească numărul de 1 milion unități comercializate până pe parcursul următorilor ani.
Cu această ocazie, producătorul din Mlada Boleslav a anunțat despre planurile de a dubla succesul actualei nave amiral, în următoarele luni urmând să fie prezentat facelift-ul de mijloc de carieră Superb, împreună cu o nouă versiune plug-in hybrid, care să sporească cererea pentru model.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter