Tesla Pick-Up tot mai aproape de premieră: Elon Musk a publicat un nou teaser cu viitorul model

Cei de la Tesla ne-au obișnuit cu teaser-e surprinzătoare în cadrul prezentărilor modelelor noi. Astfel, anterior la premierele modelelor de serie s-au strecurat imagini de teasing cu camionul electric Tesla Semi și decapotabila Tesla Roadster. Premiera oficială de la finele săptămânii trecute a noului SUV compact Tesla Model Y a surprins cu o nouă imagine de teasing a viitorului pick-up electric... însă aceasta a rămas neobservată de marea majoritate a invitaților la eveniment.
Câteva ore mai devreme fondatorul Tesla, Elon Musk, a decis, însă, să tachineze fanii cu teaser-ul viitorului pick-up în contul său de Twitter. Noua imagine de teasing, însă, nu oferă prea multe detalii despre viitorul model, ba mai mult, ceea ce putem vedea în imagini pare a fi un concept, ci nu un prototip al viitorului electromobil de serie. Cel mai probabil, imaginea prezintă partea frontală a pick-up-ului, cu o dungă LED orizontală și design pătrățos.

Premiera pick-up-ului electric este așteptată până la finalul acestui an, însă producția de serie va începe ani mai târziu. Producătorul a declarat anterior, că noul model va dispune de dimensiuni impunătoare, precum cele mai mari pick-up-uri disponibile pe piața americană, iar autonomia acestuia va depăși 500 km.
1
1,501
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!