Un Mercedes-Benz SL 500 furat 27 ani mai devreme a fost găsit aproape imaculat și poate fi cumpărat acum

Pe un site de licitații american a fost expus în vânzare un roadster Mercedes-Benz SL 500 aproape imaculat. Pe lângă parcursul de doar 1900 km, roadster-ul german are și un trecut interesant.
Acest Mercedes-Benz SL 500 a fost furat de la un dealer oficial din SUA în anul 1991. Timp de 27 ani roadster-ul a fost păstrat fără a parcurge prea mulți kilometri, astfel încât la momentul când a fost găsit, odometrul indica un parcurs total de doar 1186 mile, echivalentul a 1908 kilometri. Starea roadster-ului este foarte aproape de cea a unui model absolut nou, produs în anii ’90, habitaclul și unitatea de propulsie fiind perfect păstrate. Pe caroserie, însă, și-au făcut loc câteva defecte minore.
Sub capota exemplarului expus în vânzare s-a situat unitatea aspirată natural V8 de 5.0 litri, capabilă să dezvolte 326 CP și 450 Nm cuplu maxim, transmis prin intermediul cutiei automate cu 4 rapoarte pe puntea spate. Cu acest motor, roadster-ul este capabil să accelereze până la 100 km/h în 6.2 secunde, viteza maximă fiind limitată la 250 km/h.
Prețul orientativ, pentru care proprietarul este gata să vândă acest Mercedes-Benz SL 500 constituie circa 12 mii dolari, însă pentru vânzarea modelului va fi organizată o licitație online, iar astfel prețul acestuia ar putea depăși cu mult suma indicată de vânzător.
0
1,112
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!