Versiunea plug-in hybrid BMW X1 oferă o autonomie de 110 km în regim electric în urma actualizărilor

Bavarezii anunță actualizări tehnice pentru versiunea plug-in hybrid a crossover-ului compact BMW X1. În urma modificărilor, modelul german va dispune de o autonomie de până la 110 km în regim 100% electric. Din start, actualizările vor fi valabile doar pentru versiunea cu ampatament mărit, destinată pieței din China, însă ulterior aceasta își va face apariția și în Europa.
Crossover-ul compact bavarez se apropie de facelift-ul de mijloc de carieră. Premiera versiunii actualizate BMW X1 xDrive25Le va avea loc în luna aprilie la Salonul Auto de la Beijing, unde acesta indică și cele mai mari vânzări în gama SUV-urilor bavareze. Nu se cunoaște, dacă BMW a pregătit și un set de actualizări estetice pentru modelul compact, însă au fost dezvăluite informațiile complete despre modificările la nivel de substrat tehnic pentru versiunea PHEV.

Bavarezii au introdus modificări ample pentru setul de baterii de la bordul X1 xDrive25Le, care pot stoca acum un nivel mai mare de energie, ce a dus la extinderea autonomiei maxime în regim electric cu până la 83%! Astfel, dacă actualul crossover hibrid poate parcurge 60 km în regim 100% electric, atunci după actualizări autonomia maximă va constitui 110 km. Autonomia mărită a sporit eficiența și în regim hibrid, consumul mediu mixt indicând un nivel de 1.3 litri (1.8 litri anterior).
Versiunea plug-in hybrid BMW X1 este propulsată de unitatea turboaspirată pe benzină de 1.5 litri, cu 136 CP și 220 Nm, ce pune în mișcare roțile punții față prin intermediul cutiei automate cu 6 trepte Steptronic, și un motor electric de 95 CP și 165 Nm, situat pe puntea spate. În tandem motoarele livrează 231 CP și 382 Nm, asigurând crossover-ului o viteză de accelerație până la 100 km/h în 7.4 secunde.
0
2,714
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!