ABT Sportsline a pregătit un program de tuning pentru versiunea de performanță Volkswagen Golf R

Atelierul ABT Sportsline a pregătit un program de tuning pentru versiunea de performanță Volkswagen Golf R. Hot-hatch-ul german primește un set de modificări minore la nivel de design exterior și un surplus de putere.
Germanii de la ABT Sportsline au decis să nu exagereze cu modificările estetice pentru Golf R, ce dispune de un design exterior bine condimentat cu elemente agresive standard. Astfel, tunerii s-au limitat la câteva seturi de jante noi, originale, cu dimensiuni cuprinse între 18 și 20 țoli. La posterior hot-hatch-ul modificat dispune de un sistem de evacuare nou, integrat în bara de protecție spate, ce include 4 tobe cu un diametru de 102 mm fiecare.
La nivel de substrat tehnic, ABT oferă amortizoare și arcuri rigidizate, ce vor asigura o precizie mai bună în abordarea virajelor și o gardă la sol micșorată cu câțiva milimetri. Propulsorul pe benzină de 2.0 litri a primit o nouă unitate de control, ce livrează un surplus de 50 CP, puterea maximă constituind 350 CP și 440 Nm în urma modificărilor.
Tunerii, însă, nu au oferit detalii despre timpul de accelerație de la 0 la 100 km/h și despre viteza maximă pe care o poate atinge hatchback-ul modificat.
0
1,939
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!