ABT Sportsline prezintă pachetul de modificări exterioare și de ordin tehnic pentru break-ul Skoda Octavia RS
23 Aprilie 2019, 09:54
ABT Sportsline a pregătit un set de modificări pentru break-ul de performanță Skoda Octavia RS. Atelierul de tuning a pregătit pentru modelul din Mlada Boleslav modificări
la nivel de design exterior, dar și actualizări de ordin tehnic. Pe lângă versiunea de performanță de top, germanii oferă un surplus de putere și pentru motorizările standard.
Break-ul Skoda Octavia RS cu modificări de la ABT Sportsline primește bare de protecție revizuite, cu un aspect mai agresiv și jante originale cu dimensiuni cuprinse între 18 și 20 țoli. Suspensia a beneficiat de amortizoare și arcuri noi, rigidizate, ce rezultă la o gardă la sol micșorată
cu 25 mm pentru partea frontală și 30 mm pentru posterior. Potrivit tunerilor, modificările vor asigura o precizie mai bună la viteze mari în viraje, dar și senzații tari pentru șofer.

Unitatea de propulsie 2.0 TSI a primit un surplus de 45 CP și 40 Nm și livrează acum un total de 290 CP și 410 Nm. Versiunea de top pe motorină, unitatea 2.0 TDI atinge acum 210 CP (184 CP standard) și 420 Nm cuplu maxim (380 Nm standard).
De asemenea, germanii oferă noi unități de control pentru propulsoarele 1.4 TSI și 1.8 TSI, însă nu au dezvăluit surplusul de putere, care va fi atins în urma actualizărilor.

Informații utile:
Test Drive cu Skoda Octavia RS în caroserie break
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
0
1,908
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!