Acest Trabant capătă o nouă viață cu tehnologiile contemporane dar păstrând aspectul clasic cu atelierul de tuning Vilner

Micuțul Trabant capătă o nouă viață grație modificărilor aduse de atelierul de tuning Vilner Garage, cu tehnologii și sisteme moderne la bord, dar păstrându-și aspectul clasic inconfundabil. Totodată, atelierul bulgar a înnobilat interiorul sedanului cu două uși cu tapiserie din piele de calitate înaltă și elemente unice, create special pentru acest Trabant.
Mașinuța din imagini nu este, însă, un show-car – modificările au fost executate de atelierul Vilner la comanda proprietarului acestui Tranbant, care-l va păstra în propria colecție și se va aventura în escapade scurte cu automobilul de epocă unic în lume. Elementele exterioare decorative, precum bara de protecție, mânerele portierelor și grila radiatorului au fost produse la comanda proprietarului, iar blocurile optice clasice au fost înlocuite cu unele de tip LED, moderne, dar cu un aspect clasic.
Caroseria și-a păstrat nuanța clasică, însă a fost ornamentată cu o nuanță albastră și o stiglă stilizată cu numărul "21", numărul preferat al proprietarului acestui Trabant, din relatările celor de la Vilner Garage.

Aproape toate elementele de la interior sunt absolut noi și regândite – volanul clasic a fost înlocuit cu unul nou Momo, iar scaunele scaunele au fost tapisate cu piele și materiale textile, ce ornamentează și planșa de bord în același limbaj stilistic, regăsit pe plafon la exterior și în sigla originală.
Sistemul audio este unul modern, performant, având un compartiment de comenzi în stil retro. Cadranele de bord, blocul comenzilor pentru sistemul de climatizare, dar și celelalte elemente de control de la bord au fost prelucrate, dar păstrate originale.
Sedanul cu două uși din imagini este un Trabant 1.1 – mașinuța este propulsată de unitatea pe benzină de 1.1 litri, dezvoltat de Volkswagen pentru prima generație Polo și produs de Trabant sub licență. Motorașul livrează o putere maximă de 45 CP și 75 Nm, fiind cuplat la cutia manuală cu 4 trepte, ce transmite cuplul pe puntea față.
0
567
GALERIE FOTO (27 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!