Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Acura prezintă noua ediție limitată TLX PMC Edition produsă manual pe linia de asamblare a supercar-ului NSX

12 Aprilie 2019 - 12:27
Redacţia PiataAuto.md
Acura a obișnuit clienții americani cu tot soiul de versiuni speciale pentru modelele sale. De fapt, în prezent majoritatea producătorilor lansează versiuni speciale a modelelor existente, pentru a spori interesul clienților pentru modelele sale, dar și pentru a oferi clienților noi posibilități de individualizare. De această dată, însă, cei de la Acura au găsit o metodă mai specială de a cuceri inimile clienților din SUA cu modelul TLX.
Noua ediție limitată Acura TLX PMC Edition se va distinge de versiunile standard nu doar prin mici modificări ale elementelor exterioare și interioare sau cu nuanța specială a caroseriei – toate sedanurile ediției speciale vor fi asamblate manual (!) la uzina Performance Manufacturing Center, din statul american Ohio, unde în prezent sunt produse supercar-urile Acura NSX.
Noua ediție are la bază versiunea de performanță A-Spec cu benzinar V6 sub capotă, tracțiune integrală și toate opționalele bifate. Nuanța caroseriei este cu adevărat specială pentru TLX – vopseaua roșie Valencia Red Pearl este oferită în exclusivitate supercar-ului NSX. Doar procesul de vopsire a caroseriei durează 5 zile.
Elementele exterioare precum mânerele ușilor, plafonul, calandrul și jantele din aliaj de 19 inch sunt de culoare neagră lucioasă. La interior se regăsesc scaunele sport prevăzute pentru versiunea A-Spec standard, însă în cazul PMC Edition acestea sunt căptușite în piele de o calitate mai înaltă și Alcantara. Volanul este îmbrăcat în piele perforată fină.
În total vor fi produse doar 360 unități Acura TLX PMC Edition. Prețul orientativ de start pentru sedanurile speciale constituie circa 50 mii dolari, sau cu circa 5 mii dolari mai mult decât sedanurile similare TLX A-Spec. O diferență acceptabilă pentru un model atât de special, nu?
Publicul va face cunoștință cu sedanul special la Salonul Auto de la New-York în câteva zile. Tot la New-York va fi prezentat și SUV-ul MDX într-o versiune similară, însă deocamdată doar în calitate de concept.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (14 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter