Atenție șoferi! Circulația pe drumul Chișinău - Budești este sistată pentru 14 zile!

Inpectoratul Național de Patrulare (INP) a anunțat pe contul oficial pe rețeaua de socializare Facebook despre sistarea transportului de mare tonaj pe drumul Chișinău – Budești pe un termen de 14 zile, începând cu ziua de azi.

În perioada 4 – 18 aprilie pe traseul Chișinău – Budești se vor desfășura lucrări de reparație capitală a drumului. În acest sens, circulația pe traseul respectiv va fi sistată complet pe un termen de 14 zile pentru transportul de mare tonaj.
Pe porțiunea respectivă de drum vor fi dislocate instantaneu câte două echipaje de patrulare care nu vor admite deplasarea camioanelor pe traseul menționat mai sus, dar și pe strada Chișinăului din comuna Budești. Deși autoturismele vor avea acces în continuare pe traseul Chișinău-Budești, INP solicită șoferilor să evite tronsonul respectiv pentru a evita crearea ambuteiajelor. Agenții INP aflați la locul reparațiilor vor dirija traficul rutier, iar șoferii sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară și indicarea angajaților INP.
0
283
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!