Audi pregătește un rival pentru Tesla Model 3

Audi pregătește un rival pentru electrocarul Tesla Model 3. Noul model electric german este dezvoltat pe baza tehnologiilor debutate pe crossover-ul electric Audi e-tron, iar dimensiunile acestuia vor fi similare sedanului Audi A4. Premiera oficială a noului model va avea loc în 2023.
Primul SUV electric Audi e-tron a fost lansat anul trecut, fiind primul reprezentant a noii serii de modele e-tron, care va enumera în următorii ani până la 12 modele 100% electrice, printre care și un sedan compact, care va concura direct cu Tesla Model 3.
Următorul model electric din gama e-tron este SUV-ul Q4 e-tron, care urmează să fie lansat pe parcursul anului viitor. SUV-ul electric se va situa pe o treaptă mai jos e e-tron, însă va dispune de o siluetă mai dinamică și tehnologii similare. Viitorul sedan electric va avea un design exterior inspirat de la Q4 e-tron, dar și un preț apropiat acestuia. La baza celor două modele viitoare va sta platforma PPE dezvoltată în cadrul concernului Volkswagen, pe baza căreia vor fi lansate și electromobilele Porsche.
0
2,047
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!