Autoritățile de la Stuttgart au interzis circulația mașinilor diesel ce corespund normelor ecologice Euro 4

Autoritățile locale ale orașului german Stuttgart au interzis circulația automobilelor dotate cu propulsoare pe motorină ce corespund normelor ecologice Euro 4. Interdicția a intrat în vigoare la 1 aprilie curent și vizează cât mașinile ce vor tranzita orașul, atât și mașinile ce aparțin locuitorilor orașului.
Pentru a stabili dacă interdicția are un impact favorabil pentru ecologia orașului, autoritățile de la Stuttgart vor efectua o serie de teste în vara acestui an. Astfel, dacă se va stabili că măsurile întreprinse nu au dus la rezultate așteptate iar nivelul de poluare al aerului încă va depăși limitele admisibile, autoritățile vor lua în calcul posibilitatea de a interzice circulația automobilelor diesel ce corespund normelor Euro 5.

Astfel, începând cu ziua de ieri, automobilele pe motorină ce corespund normelor de poluare Euro 4 au interdicția de a intra în orașul german Stuttgart, cu mici excepții. Pe lângă Stuttgart, măsuri similare au fost întreprinse de autoritățile orașelor Berlin, Frankfurt și Hamburg.
1
3,090
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!