BMW i3 - lider în car-sharing-ul Varșoviei: bavarezii vor livra 500 electromobile
12 Aprilie 2019, 13:49
Serviciile de car-sharing cuceresc tot mai mult teren în Europa – tot mai mulți tineri nu simt nevoia de a avea în proprietate un automobil, preferând să apeleze la serviciile de car-sharing.
Companiile ce prestează astfel de servicii, de altfel, aleg pentru propriul parc automobile eficiente, fie hibride sau electrice. Astfel, în capitala Poloniei va fi lansat un serviciu de car-sharing ce va oferi clienților 500 unități BMW i3 și i3s.
Furnizorul de energie electrică Innogy din Varșovia a achiziționat 500 unități BMW i3, 30 dintre care sunt în nivelul maxim de dotare i3s. Electromobilele vor avea acces la 30 stații Innogy de încărcare rapidă de 30 kW din Varșovia. Clienții vor avea de achitat doar 0.023 euro pentru primile 15 minute de călătorie cu electromobilele
bavareze, și 0.28 euro pentru fiecare minut de utilizare ulterior. Costul chiriei pentru o zi constituie 55 euro. Printre alte facilități oferite de Innogy pentru clienții săi este accesul gratuit pe benzile de circulație a autobuzelor
de rută și locuri de parcare gratuite
în anumite zone
ale capitalei
poloneze.
Compactele electrice
BMW i3 dispun de o
baterie de 42.2 kWh, ce
asigură o autonomie de 285-310 km, conform ciclului WLTP, apropiat la maxim de regimul de exploatare real. Versiunea i3 este propulsată de un motor electric cu o putere de 170 CP și 250 Nm, pe când versiunea i3s are la activ 184 CP și 270 Nm.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
0
1,445
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!