Carlos Ghosn, fostul director executiv al gigantului Renault-Nissan, a fost arestat din nou în Japonia

Carlos Ghosn a fost din nou arestat în Japonia. Fostul director al Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi a fost adus la procuratura Tokyo unde a fost arestat într-un nou dosar. Presa niponă comunică, că acesta este deja al patrulea mandat de arestare pe numele lui Ghosn. Amintim că anterior fostul executiv a fost arestat de autoritățile nipone, însă în luna martie curent, a fost eliberat condiționat din arest.
În noul dosar pornit de procuratura Tokyo, fostul executiv Renault-Nissan este acuzat de fraude financiare și că ar fi folosit mijloacele bănești din cadrul Alianței în scopuri personale, folosind companii intermediare fictive.

Ghosn a fost arestat la doar o zi după ce a venit cu o declarație publică în contul său de Twitter, în care a anunțat o conferință de presă pentru 11 aprilie curent, în cadrul căreia urma să facă mai multe dezvăluiri. Ghosn susține că dosarele pornite pe numele său sunt planificate și coordonate de anumite persoane din top-managementul Nissan, care acționează ca martori în dosarele pe numele fostului executiv Renault-Nissan.
0
1,371
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!