Componentele de performanță Polestar Engineered vor fi disponibile pentru SUV-ul Volvo XC60 și break-ul V60
5 Aprilie 2019, 13:44
Volvo introduce versiunea de top T8 Twin Engine Polestar Engineered pentru SUV-ul XC60 și break-ul V60. Anterior setul de îmbunătățiri a debutat odată cu noua generație a sedanului Volvo S60. Inițial pachetul de modificări de uzină va fi disponibil pentru clienții
din SUA, iar ulterior versiuni similare și-ar putea face apariția și în Europa.

Pachetul Polestar Engineered include o serie de îmbunătățiri, care să sporească performanțele automobilului standard, dar și elemente originale
de design. Pachetul este oferit doar pentru motorizarea hibridă de top, T8 Twin Engine AWD. Grație actualizărilor aduse pentru unitatea de control al motorului, modelele Polestar Engineered au la activ o putere mărită până la 415 CP și 670 Nm.
Pe lângă actualizările la niver de unitate de propulsie, pachetul Polestar Engineered include o suspensie sport cu amortizoare adaptive Ohlins și sistem de frânare cu etriere sport, cu 6 pistoane, de culoare contrastantă aurie. La exterior modelele Polestar Engineered se vor distinge prin siglele speciale pe calandru și pe capacul portbagajului, jante originale, terminații cromate a sistemului de evacuare și grila radiatorului cromată.

La interior centurile standard sunt înlocuite cu unele de culoare aurie, specifică Polestar, scaunele sunt tapisate standard cu piele fină Nappa, iar inserțiile din lemn sunt înlocuite cu unele din fibră de carbon sau aluminiu.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
0
1,762
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!