Detalii oficiale despre noua generație Mercedes-Benz GLS: SUV-ul va fi prezentat la New-York în câteva zile

Noua generație Mercedes-Benz GLS va debuta în doar câteva zile la Salonul Auto de la New-York. Per total, pentru evenimentul din SUA germanii au pregătit 7 premiere, unele absolut noi și altele prezentate în spațiul web de curând, precum noul Mercedes-Benz GLC Coupe facelift. Cea mai importantă premieră va fi, însă, noua generație a celui mai mare SUV din gama constructorului din Stuttgart – noul Mercedes-Benz GLS. În ajunul premierei germanii au oferit și un set de informații oficiale despre noul SUV.
Noua generație Mercedes-Benz GLS va avea la bază platforma MHA, comună cu noua generație GLE. Utilizarea aceleași platforme ar însemna că toate tehnologiile inovative, debutate în premieră pe SUV-ul mai compact, se vor regăsi și la bordul noului GLS, printre care suspensia pneumatică adaptivă E-Active Body Control. Comparativ cu modelul actual, noul GLS va avea un ampatament mărit cu 60 mm, până la 3 135 mm. Sub capota noii generații a celui mai mare SUV din gama germanilor se vor situa unitățile cu 6 cilindri în linie, și unitatea biturbo V8 de 4.0 litri. Nu vor lipsi nici versiunile hibride.
După premiera oficială a noului Mercedes-Benz GLS, gama de versiuni disponibile pentru cel mai mare SUV din gamă va fi suplinită cu versiunea de lux Mercedes-Maybach GLS – pentru prima dată în istorie, dar și versiunea de performanță Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC.
0
1,489
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!