Din 2021 toate modelele din gama Mercedes-AMG vor avea DOAR sisteme de propulsie electrificate

Tobias Moers, șeful diviziei Mercedes-AMG a dezvăluit informații despre viitoarele modele de performanță dezvotlate de divizia sport din cadrul companiei din Stuttgart. Potrivit declarațiilor oficiale, viitoarele modele Mercedes-AMG vor fi echipate doar cu sisteme de propulsie electrificate.

Într-un interviu pentru Autoexpress, Tobias Moers a dezvăluit câteva detalii despre noua generație SL, care este în prezent dezvoltată de specialiștii Mercedes-AMG, concomitent cu cea de-a doua generație a coupe-ului și decapotabilelor Mercedes-AMG GT. Ambele modele vor avea la bază platforma MSA (Modular Sports Architecture), ceea ce înseamnă că noul SL va pune accentul pe sportivitate mai mult decât oricând. Cele două modele urmează să fie prezentate pe parcursul anului 2021, iar lansarea pe piață ar putea avea loc în 2022.
Pe lângă aceasta, șeful diviziei de performanță a declarat, că din 2021 toate modelele lansate de Mercedes-AMG vor dispune doar de sisteme de propulsie electrificate, cel mai probabil hibride, cu sistemul EQ-Boost.

Anterior în presa occidentală au apărut informații, potrivit cărora noua generație Mercedes-Benz SL va prelua locul coupe-urilor și decapotabilelor Mercedes-Benz S-Class Coupe și S-Class Cabrio, în timp ce Mercedes-AMG GT va fi perceput drept un succesor pentru SL.
0
1,768
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!