După Skoda și BMW, Jozef Kaban devine designer-șef la Rolls-Royce

Jozef Kaban ocupă de astăzi postul de designer-șef la Rolls-Royce. Designerul slovac, care a lucrat la aspectul exterior a modelelor precum Skoda Fabia, Octavia, Superb, Kodiaq și Karoq, dar și o serie de modele Audi și Bugatti Veyron, după o carieră de doar doi ani în cadrul concernului BMW, a preluat astăzi șefia departamentului de design britanic.
Totodată, în viitorul apropiat modelele britanice la care să contribuie Kaban vor fi prezentate, cel mai probabil, doar în formă de concept, astfel încât noua generație Phantom și Cullinan au fost prezentate de curând, iar noul Ghost a și fost surprins camuflat în timpul testelor, ceea ce sugerează că designul acestuia este deja confirmat, iar premiera va avea loc curând.
Pe parcursul ultimilor doi ani Kaban a fost la șefia departamentului de design BMW. În această postură Kaban va fi înlocuit de designerul german Domagoj Dukec, care și-a pornit cariera la Citroen, iar în cadrul BMW a fost responsabil pentru desginul exterior al modelelor din seria BMW i și BMW M.
0
1,916
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!