Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Ford prezintă noua versiune de performanță a hatchback-ului Fiesta - ST Ford Performance Edition

10 Aprilie 2019 - 15:27
Redacţia PiataAuto.md
Ford a pregătit o versiune specială pentru hot-hatch-ul Fiesta ST – Ford Performance Edition. Noua versiune nu aduce un surplus de putere pentru unitatea de propulsie, dar va asigura celui din spatele volanului senzații mai tari în condus, mai ales în timpul escapadelor pe circuitul de curse.
Noul Ford Fiesta ST Ford Performance Edition vine cu o suspensie revizuită, cu amortizoare și arcuri rigidizate, suspensia față având o gardă la sol micșorată cu 15 mm, pe când cea spate are o gardă mai mică cu 10 mm. Designul exterior este condimentat de noile jante originale de 18 țoli, setul fiind cu 7 kg mai ușor decât setul de jante oferite pentru Fiesta ST standard. Pachetul opțional Performance Pack este inclus standard pentru noua versiune – acesta include un diferențial Quaife și sistemul de launch control.
Sub capota noii versiuni Fiesta se va situa aceeași unitate turboaspirată, pe benzină, de 1.5 litri, cu 3 cilindri, capabilă să livreze 200 CP și 290 Nm. Cu acest motor, hot-hatch-ul american accelerează până la 100 km/h în 6.5 secunde și are o viteză maximă de 232 km/h.
Ford Fiesta ST Ford Performance Edition va fi disponibil doar în versiunea cu 3 uși, iar în total vor fi produse doar 600 unități din ediția specială, toate cu nuanța originală portocalie. Potrivit informațiilor preliminare, prețul de start pentru noua versiune în Marea Britanie va constitui 26 mii lire sterline, primele unități urmând să fie livrate în luna septembrie a acestui an.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter