Hyundai a dezvăluit schițele oficiale cu viitorul crossover compact Venue

Hyundai a dezvăluit designul exterior și interior al noului crossover ultra compact Venue cu primele schițe oficiale. Premiera publică a noului model va avea loc la Salonul Auto de la New-York la mijlocul lunii aprilie, iar până atunci crossover-ul ar putea debuta oficial și în spațiul web.
Potrivit celor de la Hyundai, noul crossover compact va ținti oamenii de afaceri din mediul urban, referindu-se, probabil, la clienții americani. Inițial Venue va fi lansat pe piața americană, suplinind gama de crossover-e Hyundai oferite în SUA, fiind situat pe o treaptă mai jos de modelul Kona. Ulterior Venue și-ar putea face apariția și pe alte piețe, inclusiv cea europeană.
Schițele oficiale dezvăluie designul exterior și cel interior al noului Venue. Crossover-ul compact are o parte frontală inspirată de la cele mai noi modele din gama sud-coreenilor, precum noua generație Santa Fe și Kona. Posteriorul, însă, este unul original, cu blocuri optice pătrățoase, amintind de posteriorul crossover-ului Volkswagen T-Roc. Planșa de bord pare a fi o copie micșorată a celor de la bordul Santa Fe și Kona.
Potrivit informațiilor preliminare, sub capota Hyundai Venue se va situa unitatea turboaspirată de 1.0 litri, cuplată la cutia robotizată cu 7 rapoarte și dublu ambreiaj. Versiunile de top ar putea fi echipate cu benzinarul turboaspirat de 1.4 litri, sau cu un propulsor similar alimentat cu motorină, în dependență de piață.
0
1,283
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!