În stare de ebrietate la volan, amenințând alți participanți la trafic cu un mulaj de AK-47 - "aventurile" unor tineri în Chișinău

Un caz ieșit din comun a avut loc pe străzile capitalei noaptea trecută: un grup de tineri a fost reținut de inspectorii de patrulare după ce au amenințat alți participanți la trafic cu un mulaj de armă de foc AK-47, circulând în stare de ebrietate prin Chișinău.
Aproximativ la ora 02:00 un echipaj de poliție aflat în serviciu a fost atenționat de o șoferiță din capitală, care s-a plâns oamenilor legii că ar fi fost amenințată cu arma în trafic, de un grup de tineri ce circulau cu un automobil de model Opel Astra, fără plăcuțe de înmatriculare. În urma acțiunilor întreprinse, la doar câteva străzi distanță, inspectorii de patrulare au depistat automobilul descris la o stație de alimentare cu combustibil, în timp ce șoferul vehiculului și amicii acestuia instalau plăcuțile de înmatriculare. Șoferul și prietenii acestuia au fost reținuți pentru stabilirea tuturor circumstanțelor celor întâmplate.
La volanul automobilului s-a dovedit a fi un tânăr de 25 ani, domiciliat în Mateuți, raionul Rezina. În urma testului alcoolscopic, aparatul Drager a indicat o concentrație de alcool de 0.65 mg/l de alcool etilic pur în aerul expirat, iar în mașină a fost depistat mulajul de armă AK-47.

Ulterior grupul de tineri a fost transportat la IP Râșcani.
0
398
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!