Infiniti prefațează viitorul sedan electric cu conceptul Qs Inspiration

Pentru a marca cei 30 ani de la lansarea modelului Infiniti Q45, niponii au dezvoltat un nou concept, botezat Qs Inspiration, care va prefața designul viitoarelor modele electrice nipone. Designul conceptului a fost elaborat în totalitate de Karim Habib, fostul designer-șef BMW, care a creat modele precum BMW Seria 5 E60 și SUV-urile BMW X3 și BMW X6.
Infiniti Qs este un sedan conceptual cu propulsie electrică. Designul acestuia urmează să fie dezvăluit în totalitate la Salonul Auto de la Beijing în câteva săptămâni. Conceptul va prefața designul viitoarelor autoturisme cu propulsie electrice de serie, ce urmează să fie lansate de Infiniti în următorii ani. Sedanul conceptual este al doilea model elaborat în totalitate de noul designer-șef Infiniti, Karim Habib, după SUV-ul conceptual Qx Inspiration. Habib a venit la șefia departamentului de design Infiniti în 2017, iar până atunci a fost responsabil pentru designul modelelor BMW.

Niponii nu orefă prea multe detalii despre substratul tehnic al conceptului. Cert este că acesta va evolua într-un model de serie cu propulsie 100% electrică. Niponii planifică să atace piața electromobilelor cu propriul model de serie în următorii 2-3 ani, iar conceptele dezvăluite până acum sugerează, că niponii pregătesc pentru lansare cel puțin un crossover și un sedan de dimensiuni mari.
0
1,623
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!