Lexus publică imagini cu primul monovolum în istoria mărcii nipone

Lexus se pregătește să lanseze un monovolum de lux, primul în istoria mărcii! Niponii au publicat prima imagine ce prezintă partea frontală a viitourului model, cu design familiar limbajului stilistic nipon. Premiera monovolumului va avea loc în câteva săptămâni la Salonul Auto de la Beijing.

Deși oficialii nu au specificat din ce clasă va face parte noul model, presa chineză asigură că la Salonul Auto de la Beijing, ce-și va deschide ușile pe 16 aprilie, Lexus va prezenta primul în istoria sa monovolum dezvoltat, cel mai probabil, pe baza monovolumului Toyota Alphard.
Anul trecut lansarea unui monovolum cu sigla Lexus a fost oficial confirmată de președintele reprezentanței Lexus din Filipine. Prima piață de lansare a noului Lexus va fi cea chineză, unde niponii au înregistrat și denumirile a două versiuni pregătite pentru monovolum – LM350 și LM350h. După cum sugerează denumirile, versiunea de bază va dispune doar de un benzinar, pe când cea de top va avea propulsie hibridă. Unitățile de propulsie vor fi preluate, de altfel, de la Toyota Alphard – benzinarul aspirat natural V6 de 3.5 litri, cu 301 CP la activ, și o versiune hibridă cu benzinarul aspirat natural de 2.5 litri sub capotă, combinat cu un motor electric și o putere totală de 197 CP.
0
1,822
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!