Lumma prezintă propriul pachet de tuning pentru Gelandewagen în versiunea de performanță AMG G 63

Tunerii de la Lumma prezintă propriul pachet de tuning pentru versiunea demențială a offroader-ului legendar Mercedes-Benz G-Class – modelul german primește elemente de design noi la exterior și un surplus de putere în urma modificărilor executate de specialiștii Lumma.
Pachetul de modificări, pregătit de tunerii germani, denumit CLR G770, include un kit exterior mai agresiv, cu imense incizii de aer ce-și fac loc în bara de protecție față și pe capotă, și aripi evazate. Pragurile laterale au fost înlocuite cu unele modificate, pătrățoase, cu cele 6 terminații ale sistemului de evacuare integrate. Pe plafon se regăsește un sistem de iluminare adițional. Caroseria este vopsită în nuanța specială albă, ce vine cu inserții contrastante de negru-lucios, iar siglele Mercedes-Benz au cedat locul siglelor Lumma. În final, designul exterior este comdimentat de jantele originale imense, de 24 țoli.
Pachetul de tuning este valabil pentru versiunile Mercedes-Benz G 500 și Mercedes-AMG G 63. Elementele de design sunt similare, iar diferența este făcută de performanțele propulsoarelor. Astfel, grație unității de control Lumma Powerbox, benzinarul V8 de 4.0 litri, în cazul lui G 500, ce standard livrează 422 CP și 610 Nm, în urma modificărilor introduse de Lumma este capabil de 532 CP și 750 Nm.
Aceeași unitate sub capota versiunii de vârf AMG G 63 livrează un total de 650 CP și 950 Nm (585 CP și 850 Nm standard). Deocamdată, însă, tunerii nu au dezvăluit performanțele de accelerație pentru offroader-ul modificat, dar nici viteza maximă pe care acesta o va putea atinge.
0
2,101
GALERIE FOTO (28 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!