Mercedes-Benz a publicat prima imagine oficială cu interiorul viitorului crossover GLB

Germanii au publicat prima imagine oficială cu viitorul SUV Mercedes-Benz GLB. Imaginea prezintă schița cu interiorul viitorului crossover, premiera căruia va avea loc în viitorul apropiat.

Potrivit informațiilor preliminare, noul Mercedes-Benz GLB va fi poziționat în gama de modele germane pe o treaptă între GLA și GLC. La baza noului crossover va sta platforma MFA, pe care sunt și vor fi dezvoltate modelele din seria A-Class. Platforma prevede tracțiune standard pe puntea față și mai multe tipuri de motorizări, inclusiv cele electrificate. Nu se cunoaște ce direcție de design a fost aleasă pentru noul crossover, însă anterior se specula că acesta va dispune de un limbaj stilistic inspirat de la G-Class, fiind o interpretare mai compactă a acestuia.
Substratul tehnic, aparent, va fi preluat de la noile modele A-Class. Astfel, sub capota Mercedes-Benz GLB se vor situa unități pe benzină și motorină cu o putere cuprinsă între 122 și 211 CP, în dependență de versiune.

Premiera mondială a noului Mercedes-Benz GLB este așteptată la Salonul Auto de la Beijing în această lună, însă acum SUV-ul ar putea fi prezentat în formă de concept, versiunea de serie urmând să debuteze ulterior, la Salonul Auto de la Frankfurt din toamna acestui an.
0
1,528
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!