Mercedes-Benz omagiază prima apariție a automobilului cu motor termic cu o ediție specială pentru SUV-ul electric EQC

Noul SUV electric din gama Mercedes-Benz primește prima ediție specială, EQC Edition 1886, ce vine să omagieze apariția primului automobil dotat cu motor termic, creat de Karl Benz în anul 1886. SUV-urile din seria specială vor dispune de elemente decorative originale și o garanție extinsă.
Mercedes-Benz EQC Edition 1886 va fi oferit exclusiv în nuanța gri High-tech Silver, ce dispune de elemente decorative contrastante de culoare neagră, precum calandrul și siglele de pe caroserie.
Jantele de 20 țoli, incluse standard pentru ediția specială, dispun de ornamente de culoare neagră, în locul celelor albastre. Habitaclul este tapisat cu piele artificială combinată cu microfibră, iar planșa de bord se regăsesc inscripțiile distinctive "1886" și elemente decorative de culoare neagră. Standard SUV-urile electrice vor avea incluse sistemul audio de înaltă performanță Burmester.
Proprietarii germani ai versiunilor speciale Edition 1886 vor beneficia de o garanție extinsă până la 8 ani sau 160 mii km și deservire gratuită, ce prevede transportarea gratuită și substituirea automobilului proprietarului în cazul survenirii unor defecte. O altă surpriză pentru viitorii proprietari este accesul gratuit la serviciul Mercedes me Charge și rețeaua de încărcare rapidă IONITY.
Substratul tehnic, însă, nu a fost supus modificărilor. Amintim că Mercedes-Benz EQC este propulsat de două motoare electrice, situate pe cele două punți, ce dezvoltă o putere totală de 408 CP și 765 Nm. Motoarele electrice sunt alimentate de la un set de baterii de 80 kWh.
0
321
GALERIE FOTO (26 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!