Nissan a reluat producția componentelor pentru motorul RB26DETT de sub capota Skyline GT-R

În cadrul programului Nismo Heritage Parts, Nissan a reluat producția componentelor pentru propulsorul RB26DETT, ce a fost instalat sub capotele a 3 generații Nissan Skyline GT-R. De menționat, că producția motorului a fost reluată de niponi mai devreme, iar acum Nissan oferă clienților posibilitatea de a achiziționa componente aparte pentru motor.
Lista componentelor ce vor putea fi achiziționate include blocul cilindric, arborele cotit, pistoane, tije, elementele sistemului de evacuare, pompa de combustibil și multe altele. Blocul cilindric este oferit în două versiuni – standard, la un preț de 1500 dolari, și versiunea modificată N1 la un preț de 3800 dolari, care va putea fi instalată doar sub capotele Nissan Skyline GT-R R33 și R34.
Motorul RB26DETT a fost instalat sub capotele a 3 generații Nissan Skyline GT-R între anii 1989 și 2002. Unitatea de 2.6 litri, cu 6 cilindri în linie, este dotată cu 2 turbocompresoare și livrează standard o putere totală de 280 CP și 353 Nm. Totodată, motorul are un potențial extrem de tuning, puterea maximă fiind extinsă la 600, chiar și peste 1000 CP.
0
561
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!