Noua generație Mazda3 debutează în aceste clipe în Moldova

Noua generație Mazda3 debutează astăzi în Moldova! Toți doritorii de a face cunoștință cu noul model nipon sunt invitați în showroom-ul Mazda de pe strada Calea Ieșilor 10 din Chișinău. Astăzi pot fi admirate două unități Mazda3 hatchback, cu motorizări pe benzină, mild-hybrid, cuplate la cutia automată, cu dotări extrem de generoase.
Exemplarul de culoare albă, expus în showroom-ul Mazda din capitală are sub capotă benzinarul de 2.0 litri, aspirat natural, ce livrează 122 CP și 213 Nm, cuplat la cutia automată cu 6 rapoarte. Hatchback-ul dispune de un sistem de iluminare exterioară full-LED cu faruri adaptive, designul exterior fiind condimentat de jantele din aliaj de 18 țoli.
Standard modelul dispune de sisteme de siguranță activă cu cruise-control adaptiv și sistem de frânare automată de urgență, asistenți precum senzori de parcare și cameră de marșarier, iar confortul la interior este asigurat de sistemul de climatizare automat cu 2 zone. Din opționale hatchback-ul alb are bifat sistemul audio performant BOSE cu 8 difuzoare, conexiuni Bluetooth, USB și AUX. Prețul acestuia, inclusiv opționalele, constituie 23 000 euro.
Cel de-al doilea exemplar Mazda3, expus în showroom, are sub capotă aceeași unitate de propulsie de tip mild-hybrid, însă are habitaclul tapisat cu piele fină, scaune față acționate electric cu memorie, dar și un sistem audio BOSE cu 12 difuzoare.
Afară de aceasta, lista asistenților este suplinită de sistemul de monitorizare de 360 grade. La exterior sunt incluse jantele din aliaj de 18 țoli și nuanța Soul Crystal Red. Prețul acestui hatchback este de 24 800 euro.
Mazda Moldova invită toți doritorii să facă cunoștință cu noua generație Mazda3 în showroom-ul oficial, situat pe strada Calea Ieșilor 10 din Chișinău. Cele două modele pot fi admirate astăzi până la ora 15:00.
0
2,154
GALERIE FOTO (51 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!