Noua generație Subaru Outback debutează la New-York: informații și imagini oficiale

Premiera mondială a noii generații Subaru Outback va debuta în câteva zile la Salonul Auto de la New-York – piața americană este prioritară pentru constructorul nipon, iar noul Outback a pregătit câteva surprize pentru a cuceri clienții americani. Ulterior break-ul cu capacități sporite în offroad se va lansa și pe alte piețe.
Cea de-a șasea generație Subaru Outback va fi o "rudă" apropiată sedanului Legacy, care în luna februarie s-a lansat cu cea de-a șaptea generație. La nivel estetic, Outback va păstra un design asemănător modelului curent, însă din punct de vedere tehnic niponii au pregătit mai multe actualizări ample.

Noul Outback este dezvoltat pe baza noii platforme modulare Subaru SGP. Sub capota noului model se va situa unitatea turboaspirată, pe benzină, cu 4 cilindri, de 2.4 litri, cu 264 CP și 376 Nm la activ. Benzinarul aspirat natural de 2.5 litri, cu 177 CP și 236 Nm, va fi disponibil în continuare, cu unele actualizări, iar unitatea de 3.6 litri va fi pensionată. Potrivit unor informații neoficiale, Outback va fi disponibil și în versiunea hibridă e-Boxer, cu benzinar de 2.0 litri asistat de un motor electric. Toate versiunile vor dispune de sistem de tracțiune integrală full-time.
La interior noul Outback va fi aproape identic sedanului Legacy – cea mai mare noutate aici este ecranul imens de 11.6 inch al sistemului multimedia, amplasat vertical pe consola centrală. Lista sistemelor de siguranță activă va fi suplinită cu noile tehnologii din dotarea niponilor.
0
1,676
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!