Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Land Rover Defender angajat în teste dificile de offroad: britanicii anunță premiera pentru luna septembrie

23 Aprilie 2019 - 14:17
Redacţia PiataAuto.md
Noua generație Land Rover Defender se află acum la etapele finale de teste, printre care testele de offroad, SUV-ul a fost surprins în afara drumurilor asfaltate în SUA. Defender de generație nouă a primit o siluetă pătrățoasă familiară cu generațiile precedente, cu un aspect mai brutal, dedicat aventurilor pe drumurile accidentate.
Premiera noului Defender va avea loc în următoarele luni și, potrivit informațiilor distribuite de oficialii companiei, primele exemplare de serie vor fi livrate clienților la începutul anului viitor.
Șeful pentru relații cu presa a diviziei Jaguar Land Rover din Australia, Tim Krieger, a comunicat publicației CarAdvice că debutul noii generații Defender este planificat pentru luna septembrie a acestui an, la Salonul Auto de la Frankfurt sau în cadrul unui eveniment dedicat organizat de britanici, iar primele mașini de serie urmează să fie livrate clienților la începutul anului 2020.
Concomitent, pe lângă pozele cu offroader-ul camuflat surprins în timpul testelor, ce permit să admirăm silueta caroseriei, în spațiul web au fost publicate imagini neoficiale cu ambianța interioară a viitoarei generații Defender.
Astfel, noul model va combina designul planșei de bord spartanice, inspirate de la predecesori, cu tehnologiile moderne, precum cadranele de bord digitale și ecranul tactil pentru sistemul multimedia de dimensiuni mai mari. Totodată, la interior își vor face apariția materiale de o calitate superioară, precum pielea fină și Alcantara.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (19 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter