Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Porsche pregătește două versiuni de caroserie noi pentru Panamera!

25 Aprilie 2019 - 14:33
Redacţia PiataAuto.md
Deși a fost prezentată în calitate de concept cu mai multe luni până la premiera oficială, lansarea unei versiuni de serie Panamera Sports Turismo în caroserie break a reușit să surprindă o bună parte dintre fanii mărcii germane. Însă, potrivit informațiilor distribuite de Autocar, Porsche nu intenționează să se limiteze la doar două versiuni de caroserie pentru actuala generație Panamera, iar în următorii ani vor fi lansate încă cel puțin două versiuni: coupe și decapotabilă, pentru a concura direct cu noul BMW Seria 8!
Se pare că cei de la Porsche au găsit și o formulă de succes pentru viitoarele versiuni Panamera, pentru a evita și concurența internă cu legendarul model 911. Astfel, Panamera va avea o siluetă diferită de coupe-ul veritabil și va pune accentul pe confort și lux, atunci când 911 este un model sport.
Potrivit informațiilor distribuite de Autocar, cu referire la surse din interiorul companiei germane, noile versiuni vor avea la bază varianta scurtată a platformei MSB, care stă la baza noii generații Panamera. Lista motorizărilor va fi preluată în întregime de la coupe-ul cu 4 uși și break: benzinarul V6 de 3.0 litri, ce generează 330 CP și 450 Nm, benzinarul V8 de 4.0 litri, cu 460 CP și 620 Nm pentru varianta GTS, sau 550 CP și 770 Nm pentru varianta Turbo. Nu este exclusă și preluarea versiunilor cu propulsie electrificată 4 E-Hybrid și Turbo S E-Hybrid.
Sursele informează că premiera noilor versiuni Panamera va avea loc pe parcursul anului viitor, iar startul producției de serie ar fi planificat pentru 2021.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter